+ 31 30 6031656 info@ruhestof.nl

Textielstoffen

Stoffengroothandel Ruhe Stoffen (België) verkoopt textielstoffen die worden gebruikt voor het decoreren van feesten, beurzen en evenementen. denk hierbij aan een achtergronddoek of gordijnen. Onze textiel stoffen zijn er onder andere in een aantal standaard kwaliteiten katoen en linnen.

Niet-brandwerende Stoffen

Ruhe heeft niet alleen maar vlamwerende decoratiestoffen; we hebben ook gewone textielstoffen.

Kaasdoek vanaf € 1,00

Ongebleekte katoen – 150 cm
Ongebleekte katoen – 300 cm
Gebleekte katoen – 150 cm
Gebleekte katoen – 300 cm
Geverfde katoen – 150 cm
Zwarte katoen – 300 cm
Linnen gebleekt – 150 cm
Linnen naturel – 150 cm
Tule
Jute – 275 grams
Organza
Schotse ruit
Boerenbont
Damast – 150 cm
Damast – 300 cm langharig bont
Tule metalic
Taft – 150cm
Taft – 300cm
Brokaat 3 kleurstellingen
Spinaker – 40 grams
Pailletten goud en zilver
Tule metalic zilver en goud

En diverse andere printstoffen.

Wij kunnen met transferdruk op polyester laten bedrukken; dat kan op dunne spinaker of op zwaardere polyester.

Katoen

De katoenen stoffen hebben wij geverfd, ongebleekt en gebleekt leverbaar – op 150 cm en 300 cm breed. Linnen hebben wij in ongebleekte en gebleekte kwaliteit op voorraad; en we voeren een extra zware kwaliteit linnen in 10 kleuren. Daarnaast hebben wij eigenlijk altijd diverse kleuren organzatule, een tiental kleuren satijn, en jute (in 3 verschillende kwaliteiten) in ons assortiment. En u kunt bij ons terecht voor doupion zijde (of dupion zijde) in 20 kleuren, velours de pannes in vele kleuren, voeringzijde, en damast (tafellinnen) – in wit en ecru.

Zoals reeds aangegeven worden onze stoffen vaak gebruikt als gordijn (decoratie, verduisteringsgordijnen), achtergronddoek of decoratie bij evenementen en feesten.

Let op:
Als we schrijven “onze stoffen worden vaak gebruikt als gordijn” betekent het niet meer dan dat – wij zijn GEEN gespecialiseerde gordijnengroothandel!

Groothandel Textielstoffen

Als groothandel in textielstoffen en decoratiestoffen voeren wij een ruime collectie brandwerend doek tegen scherpe prijzen.  We kunnen deze brandwerende decoratiestoffen in diverse kleuren en breedten aanbieden, en ons brandwerend doek wordt met een TüV Rheinland rapport dan wel certificaat aangeleverd.

Voor vragen over ons ruime assortiment brandwerende decoratiedoeken of het maken van een afspraak kunt u contact met ons opnemen. Laat ons u helpen met het maken van de juiste keus.

Bel nu