+ 31 30 6031656 info@ruhestof.nl

Brandwerend Achtergronddoek

Achtergronddoek is er in allerlei kwaliteiten, en tegenwoordig moeten deze doeken veelal vlamwerend zijn. Onze stoffen worden vaak als brandwerend achtergronddoek of decoratie gebruikt op menige beurs, partij, feest of evenement. Denk hierbij aan het wegwerken van plafonds, blinderen van ruimtes, achtergronddoek of decoratie – in combinatie met ons rode loper projecttapijt.

Wij hebben in de brandvertragende stoffen verschillende kwaliteiten die direct uit voorraad leverbaar zijn. Wij hebben bijvoorbeeld 25 kleuren vlamwerend flanel op 300 cm breed; hier staat mede door de rolbreedte wel een levertijd van 2 dagen voor. Brandvertragende organza is leverbaar in 30 kleuren, een gordijn voile op 300 cm breed in de kleur wit. Voeringzijde die vlamvertragend behandeld is hebben wij in 30 kleuren, en we voeren ook een 3 kleuren satijn.

TüvRheinland Nederland BV Brandklasse RapportLogo TUV Rheinland

Al onze brandwerende stoffen hebben of een rapport van het Nederlandse TüvRheinland Nederland BV of een certificaat waarop de brandklasse vermeld staat. Voor verdere vragen over brandwerend doek kunt u contact met ons opnemen – we zullen u zo goed als kan informeren over de mogelijkheden om uw evenement brandveilig aan te kleden.

Met dank aan Oogenlust Veldhoven.

Bel nu