+ 31 30 6031656 info@ruhestof.nl

Brandvertragend Kaasdoek

Wat zijn kaasdoeken? Deze dunne linnen stoffen werden van oorsprong gebruikt in de kaasmakerij. Tegenwoordig wordt er met de term “kaasdoek” een “iets open” ongebleekte katoen bedoeld, en deze doen vaak als decoratief plafonddoek dienst.

Kaasdoek is in diverse breedtes leverbaar. Stoffen Groothandel Ruhe België kan kaasdoeken in een ongebleekte kwaliteit leveren op rollen van 150 cm tot 300 cm breed. Ons standaard kaasdoek -op 150 cm breed (niet brandwerend)- is te verkrijgen vanaf 25 meter voor € 1,75 p.m ex btw af magazijn.

Brandvertragende kaasdoek is ook door ons te leveren. In ons assortiment van brandwerende decoratiestoffen voeren we brandwerende kaasdoek op 300 cm breed.

Vlamwerende Decoratiestoffen

Onze stoffen worden vaak gebruikt op beurzen, feesten en evenementen. Typische toepassingen zijn het wegwerken van plafonds, blinderen van ruimtes, achtergronddoek of gewoon als decoratie.

Natuurlijk zijn we beschikbaar om alle verdere vragen over ons assortiment brandwerende en niet brandwerende stoffen te beantwoorden.

We horen graag van u!

Bel nu