The Frozen North

Menu:

 

 

 

 

 

 

 

 

Stoffen groothandel Ruhe
We staan voor u klaar!

 

Textiel Stoffen

Stoffengroothandel Ruhe Stoffen (België) verkoopt textielstoffen die vaak worden gebruikt voor het decoreren van feesten, beurzen en evenementen. denk hierbij aan een achtergronddoek of gordijnen. Onze textiel stoffen zijn er onder andere in een aantal standaard kwaliteiten katoen en linnen.

Katoen

De katoenen stoffen hebben wij geverfd, ongebleekt en gebleekt leverbaar - op 150 cm en 300 cm breed. Linnen hebben wij in ongebleekte en gebleekte kwaliteit op voorraad; en we voeren een extra zware kwaliteit linnen in 10 kleuren. Daarnaast hebben wij eigenlijk altijd diverse kleuren organza, tule, een tiental kleuren satijn, en jute (in 3 verschillende kwaliteiten) in ons assortiment. En u kunt bij ons terecht voor doupion zijde (of dupion zijde) in 20 kleuren, velours de pannes in vele kleuren, voeringzijde, en damast (tafellinnen) - in wit en ecru.

Zoals reeds aangegeven worden onze stoffen vaak gebruikt als gordijn (decoratie, verduisteringsgordijnen), achtergronddoek of decoratie bij evenementen en feesten.

Kijkt u eens hoe fantastisch dit er uit kan komen te zien:

Trouwerij of Evenement Doek
Met dank aan Oogenlust Veldhoven

Let op:
Als we schrijven “onze stoffen worden vaak gebruikt als gordijn” betekent het niet meer dan dat – wij zijn GEEN gordijnengroothandel!

Groothandel Textielstoffen

Als groothandel in textielstoffen en decoratiestoffen voeren wij een ruime collectie brandwerend doek tegen scherpe prijzen. Zo hebben wij bijvoorbeeld al een fire-proof decodoek vanaf € 1,35 p.m ex btw af magazijn. Deze brandvertragend behandelde decoratiestoffen zijn in diverse varianten leverbaar, waaronder voile, organza, kaasdoek katoen, flanel, polyester en satijn. Andere kwaliteiten zijn op aanvraag leverbaar. We kunnen deze brandwerende decoratiestoffen in diverse kleuren en breedten aanbieden, en ons brandwerend doek wordt met een TüvRheinland Nederland BV rapport dan wel certificaat aangeleverd.

Brandwerende Decoratiedoeken

Voor vragen over ons ruime assortiment brandwerende decoratiedoeken of het maken van een afspraak kunt u contact met ons opnemen. Laat ons u helpen met het maken van de juiste keus.