The Frozen North

Menu:

 

 

 

 

 

 

 

 

NIEUW

Brandwerende katoen
300 cm Breed
€4,95 per strekkende meter.
In wit, zwart en ecru.

Expo Satijn
(280 gr.M²)
In zwart en wit
Een permanent brandwerende en afwasbare gordijnkwaliteit
310 cm breed:
€ 12.50 per strekkende meter.
(30-50 meter rollen)

1625 ISO Certificaat

Ruhe Stoffen – Textielgroothandel

Onze stoffengroothandel is vooral gespecialiseerd in stoffen die gebruikt worden op feesten, beurzen en evenementen. We hebben daarom een ruim assortiment decoratiedoeken opgebouwd, in diverse kleuren, breedten en kwaliteiten - waaronder brandwerend. Al ons brandvertragend doek (zoals vlamwerend kaasdoek) wordt geleverd met een certificaat of een rapport van TüvRheinland Nederland BV. Hiermee kan de brandweer op de hoogte gesteld worden van de brandklasse waarin ons doek (uw doek!) valt.

Meer informatie over de normen voor brandvertragend materiaal.

Textielstoffen

Maar we leveren niet alleen brandwerende textielstoffen. We hebben ook een zeer groot assortiment van reguliere textielstoffen, die voor de verscheidene doeleinden gebruikt kunnen worden. Katoen, voeringstoffen, linnen, tule en diverse andere stoffen kunnen wij tegen een zeer scherpe prijs leveren.

Zijde hebben we in maar liefst 20 kleuren op voorraad, en ook satijn is in vele kleuren leverbaar. En we hebben nog veel meer stoffen leverbaar, die voor diverse doeleinden te gebruiken zijn. Kom eens bij ons langs!

Een greep uit onze textielcollectie:

Naast brandwerende en niet brandvertragende stoffen leveren we ook projecttapijt, voor standbouw of een klassieke rode loper.

Stoffen groothandel Ruhe - Kunnen we u ergens mee van dienst zijn?